Permanente make-up

Bij Beauty Center IJmuiden kan je terecht voor permanente make-up behandelingen zoals wenkbrauwen en eyeliner. Met geavanceerde apparatuur worden pigmenten in de lederhuid aangebracht. Met de nieuwste technieken wordt gezorgd voor een natuurlijk ogend resultaat!

Wenkbrauwen
Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Met deze techniek brengen we kleine puntjes (pixels) aan in je huid waarmee je vollere wenkbrauwen krijgt met een zacht poeder effect zoals bij make-up. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter gepigmenteerd. Dit zorgt voor een zachte, natuurlijke look.

Eyeliner
Eyeliner laat de ogen spreken, maar het kost ook veel tijd om deze te tekenen en veel vrouwen hebben last van het uitlopen van de eyeliner. Permanente make-up is dan een perfecte oplossing! De dikte en vorm wordt in overleg bepaald. 

De nabehandeling
Na het zetten van de eerste permanente make-up wordt er direct een afspraak gemaakt voor de nabehandeling. 
Deze  dient binnen twee maanden na de eerste behandeling te worden gedaan. Indien je niet binnen twee maanden terugkomt voor de nabehandeling is er een kans dat de kleur en vorm deels verloren gaan en betaal je de reguliere touch-up prijs.

Indien er tijdens de touch-up opnieuw getekend moet worden, komt er een toeslag van € 40,- bij. Kom dus tijdig.

Meest gestelde vragen

Is PMU hetzelfde al tattoeëren?
Het verschil tussen permanente make-up en tatoeëren is dat bij tatoeëren de inkt in een diepere huidlaag terecht komt waardoor het blijvend is. Bij permanente make-up blijven de pigmenten in de bovenste huidlaag en zal het met de loop der jaren kunnen verdwijnen. Het voordeel van oppervlakkig werken is dat de kleur en de vorm langer mooi blijven. Door vervaging van de pigmenten in de huid is het mogelijk om de kleur en vorm met de jaren aan te passen indien dat gewenst is.

Hoelang blijft de PMU zitten? 
Permanente make-up blijft gemiddeld 1-2 jaar mooi. Daarna wordt het aangeraden om de permanente make-up bij te laten werken om de kleur en vorm zo intens mogelijk te houden. Wanneer ervoor wordt gekozen om de permanente make-up niet bij te laten werken, dan zal het na ongeveer 5 jaar zo goed als vervaagd zijn.

Hoe gaat het aanbrengen van PMU in z’n werk?
Bij het aanbrengen van permanente make-up bij de wenkbrauwen worden de wenkbrauwen eerst in model geharst. Als ze mooi in model zijn gebracht worden de wenkbrauwen zo getekend zoals ze vervolgens met de pigmenten ingezet worden. Er wordt altijd eerst samen naar het model van de wenkbrauwen gekeken voordat de pigmenten worden aangebracht.

Worden mijn eigen wenkbrauwharen weggeschoren? 
Nee, je behoudt ten alle tijden je eigen wenkbrauwenharen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? 
Er zijn altijd twee behandelingen nodig. Na de eerste behandeling wordt er direct een vervolgafspraak gemaakt voor 6 weken later. Deze behandeling dient binnen 8 weken plaats te vinden.

Voor wie is PMU geschikt?
Permanente make-up is vooral geschikt voor mensen die hun wenkbrauwen voller willen hebben, gaatjes of littekens in hun wenkbrauwen hebben, hele lichte wenkbrauwen hebben of zelfs helemaal geen wenkbrauwhaartjes hebben. Daarnaast kan een eyeliner aangebracht worden ter opvulling van de wimperrand of als een bredere eyeliner om de ogen in beide gevallen sprekender te maken. Dit kan zowel aan de bovenkant als aan de onderkant worden aangebracht.

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan gerust contact op!

Prijzen

Permanente make-up

TijdPrijs

Powder brows inclusief voor-en nabehandelingen

€ 395,00

  • Voor bestaande klanten:

Touch-up powder brows binnen 12 maanden

€ 150,00

Touch-up powder brows binnen 24 maanden

€ 245,00

Touch-up powder brows na 24 maanden

€ 295,00


Infralash eyeliner inclusief nabehandeling

€ 245,00

  • Voor bestaande klanten:

Touch-up eyeliner binnen 12 maanden

€ 145,00

Touch-up eyeliner binnen 24 maanden

€ 195,00