Browstyling

Waxen is een snelle ontharingsmethode die je wenkbrauwen in een perfecte vorm brengt. Doordat de haar met wortel en al wordt verwijderd heeft het langer de tijd nodig om terug te groeien en komen de haren ook nog eens dunner terug. Waxen is een methode waarbij ook de allerkleinste donsharen worden verwijderd. 

Heb jij van nature geen lange wimpers of volle wenkbrauwen? Dan is verven de perfecte manier om je wimpers en/of wenkbrauwen langer en voller te laten lijken. Het geeft een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. Mag het ’s avonds of naar een feestje wel wat intenser? Dan heb je aan een beetje mascara of wenkbrauwen poeder genoeg om een smashins effect te creëren.

Met verf op basis van henna wordt de huid onder de wenkbrauwen ook meegeverfd en kunnen kale plekjes worden opgevuld. Henna brows geven een natuurlijk effect met een langer zichtbaar resultaat dan ‘normale verf’.

Voor een intense look wordt geadviseerd om een behandeling elke 4 weken te herhalen.

Wimperlifting

Een wimperlift is de ultieme behandeling om je natuurlijke wimpers een indrukwekkende krul en lift te geven, waardoor ze langer en voller lijken. Deze methode tilt je wimpers vanaf de wortel, waardoor je ogen direct groter en opener lijken, zonder de noodzaak van dagelijkse mascara of wimperkrullers. Doordat je eigen wimpers worden versterkt, geniet je van een prachtige, natuurlijke look die 6-8  weken aanhoudt.

Voor wie een stapje verder wil gaan, biedt het combineren van een wimperlift met wimperverf een nog intensere blik. Deze toevoeging zorgt ervoor dat je wimpers niet alleen prachtig gekruld, maar ook diepzwart zijn, waardoor de illusie van mascara ontstaat. 

Het wordt aanbevolen om de wimperlift behandeling elke 8 weken te herhalen voor het behoud van je betoverende oogopslag.

Beauty_center-ijmuiden_larissa_PMU_permanente_makeup_lash_lift