Browstyling 

Waxen is een snelle ontharingsmethode die je wenkbrauwen in een perfecte vorm brengt. Doordat de haar met wortel en al wordt verwijderd heeft het langer de tijd nodig om terug te groeien en komen de haren ook nog eens dunner terug. Waxen is een methode waarbij ook de allerkleinste donsharen worden verwijderd. 

Heb jij van nature geen lange wimpers of volle wenkbrauwen? Dan is verven de perfecte manier om je wimpers en/of wenkbrauwen langer en voller te laten lijken. Het geeft een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. Mag het ’s avonds of naar een feestje wel wat intenser? Dan heb je aan een beetje mascara of wenkbrauwen poeder genoeg om een smashins effect te creëren.

Met verf op basis van henna wordt de huid onder de wenkbrauwen ook meegeverfd en kunnen kale plekjes worden opgevuld. Henna brows geven een natuurlijk effect met een langer zichtbaar resultaat dan ‘normale verf’.

Voor een intense look wordt geadviseerd om een behandeling elke 4 weken te herhalen.

Henna brows, waxen en epileren voor:

Larissa Cosmo Beauty Center IJmuiden Schoonheidssalon Henna brows

Henna brows, waxen en epileren na:

Larissa Cosmo Beauty Center IJmuiden Schoonheidssalon Henna brows resultaat

Elleebana Lash Lift

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wil/kan dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wil beschadigen door het gebruik van een wimperkruller.

Het Ellebana Lash Lift system is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze behandeling dé ultieme oplossing.

Ellebana Lash Lift maakt gebruik van silicone rods in plaats van oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Voordelen op een rijtje:
– Perfect gepositioneerde wimpers 
– Betere en natuurlijkere resultaten door siliconen rods
– Resultaat van gemiddeld 6 weken!
– Laat natuurlijke wimpers langer lijken
– Minimale nazorg nodig: zwemmen, douchen, sporten en make-up gebruiken is geen probleem!
– Geschikt voor lange en korte wimpers

Lash Lift voor:

Larissa Cosmo Beauty Center IJmuiden Schoonheidssalon Wimperlifting

Lash Lift na:

Larissa Cosmo Beauty Center IJmuiden Schoonheidssalon Wimperlifting resultaat