PMU – Infralash Eyeliner

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met de perfecte eyeliner, zonder enige moeite. Infralash Eyeliner is een vorm van permanente make-up specifiek ontworpen voor een natuurlijke, verfijnde look. In plaats van elke dag tijd te besteden aan het zorgvuldig tekenen van je eyeliner, biedt Infralash een blijvende oplossing die je ogen onmiddellijk doet spreken. Het wordt direct in de wimperrand aangebracht, waardoor je wimpers voller lijken en je ogen een prachtige diepte krijgen.

De toepassing van Infralash Eyeliner

Door middel van een PMU-apparaat met een fijne naald en hygiënemodule, die de pigmenten precies onder de huid aanbrengt. Voordat we beginnen, wordt een verdovende crème aangebracht om het comfort te verhogen. Infralash eyeliner zorgt voor een subtiele, maar impactvolle versterking van je natuurlijke schoonheid, zonder de uitdagingen van dagelijkse make-up.

De voordelen op een rijtje:

  • Tijdbesparend: geen ochtenden meer verspillen voor de spiegel.
  • Altijd een verzorgde look: sta op met een frisse, stralende blik.
  • Symmetrische perfectie: geen zorgen meer over ongelijke lijnen.
  • Ideaal bij allergieën: Een zorgeloze oplossing voor wie gevoelig is voor make-up.

Nazorg voor een langdurig resultaat

Infralash Eyeliner is ontworpen om lang mee te gaan. Hoewel het pigment nooit volledig verdwijnt, blijft het mooiste resultaat tussen 1,5 en 5 jaar zichtbaar. 

Na deze periode kan de kleur geleidelijk vervagen, waardoor een opfrisbehandeling aanbevolen wordt om de intensiteit te behouden.

Prijzen

Permanente make-up

Prijs

Infralash eyeliner inclusief nabehandeling

€ 245

Touch-up infralash eyeliner binnen 12 maanden

€ 145

Touch-up infralash eyeliner binnen 24 maanden

€ 195