Onze missie

Bij Beauty Center IJmuiden verwelkomen we je in een wereld waar innovatie en kwaliteit de kern van ons onderscheidende concept vormen. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, permanente make-up, wenkbrauwmodellering en wimperlifting, ontworpen om aan al jouw schoonheidsbehoeften te voldoen.

Onze missie gaat verder dan de behandelingen in onze salon; we zijn erop gericht je ook te ondersteunen met professioneel advies voor thuis.

Bij Beauty Center IJmuiden zetten we ons in voor voortdurende ontwikkeling door het volgen van cursussen en masterclasses, zodat we jou de beste kwaliteit en service kunnen bieden.

Huidverbetering op maat

Bij Beauty Center IJmuiden bieden we op maat gemaakte huidverbeterende behandelingen die verder gaan dan de basis, om je de meest effectieve en persoonlijke verzorging te geven. De reis naar een stralende huid begint met een uitgebreide huidanalyse, waardoor we zowel de zichtbare problemen als de dieper liggende oorzaken kunnen behandelen. We stellen een behandelplan samen dat precies is afgestemd op jouw huidbehoeften. Of het nu gaat om hydratatie, het bestrijden van veroudering, het verminderen van hyperpigmentatie of het aanpakken van gevoeligheid, met als doel om langdurige resultaten te leveren.

Een oase van rust

Voor degenen die op zoek zijn naar een oase van rust en tegelijkertijd willen genieten van een stralende huid, bieden onze verzorgende gezichtsbehandelingen met Dr. Spiller producten een perfecte oplossing, geschikt voor elk huidtype en conditie.

Hoe het allemaal begon…

Mijn naam is Larissa en ik ben eigenaresse van Beauty Center IJmuiden. Terugblikkend op mijn reis, begon mijn avontuur in 2011, toen ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste aan het NOVA college in Haarlem voltooide. Na het behalen van mijn diploma, heb ik met veel toewijding en plezier ervaring opgedaan in een lokale schoonheidssalon.

Het jaar 2014 bracht een keerpunt toen mijn aandacht werd gevestigd op een prachtig pand in IJmuiden dat beschikbaar was voor huur. Aanvankelijk twijfelde ik – ‘Is het starten van mijn eigen salon echt iets voor mij?’ – maar al snel maakte deze twijfel plaats voor een vastberaden overtuiging, gedreven door discipline en passie: ‘Ik ga deze uitdaging aan.’

Ons team

Sinds oktober 2023 versterkt Rony als huid- en wenkbrauwspecialist ons team, waardoor we onze diensten nu vaker kunnen aanbieden.

Met haar ambitieuze aanpak en passie voor het vak brengt ze een rijke kennis en expertise naar onze salon. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste houdt Rony haar kennis up-to-date met de nieuwste trends en technieken door regelmatig cursussen en trainingen te volgen, en streeft ze ernaar elke klant een unieke verwenervaring te bieden.

Jouw eerste bezoek aan Beauty Center IJmuiden

Tijdens je eerste bezoek starten we met een grondige kennismakingsbehandeling en huidanalyse om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen. We bespreken ook welke producten het beste zijn voor thuisgebruik, zodat je het meest duurzame resultaat behoudt.

Met regelmatige evaluaties elk kwartaal, zorgen we ervoor dat we op de juiste weg zijn naar jouw huidverbeteringsdoelen.

Let’s meet

Klaar om de eerste stap te zetten naar een stralende huid? Boek nu een kennismakingsbehandeling en laat ons samenwerken aan een huid die gezien mag worden. Bij Beauty Center IJmuiden geloven we dat een mooie huid het resultaat is van een gezamenlijke inspanning, en we kijken ernaar uit om die reis met jou te beginnen.